Bloggen tre år och en månad

Sorry, jag var säker på att det var i februari, men datumet blev åtminstone rätt haha.

Hur som helst, nu har jag hållit på i över tre år. Först på Metrobloggen under ett annat namn och där stannade jag kvar ganska länge. Sedan laborerade jag lite och testade andra ställen, tills jag slutligen fastnade på WordPress. Idag är ju Metrobloggen en del av WordPress med samma upplägg så den gamla bloggen får ligga kvar, mest för skoj skull.

Under dessa år har en hel del hänt och man har fått kontakt med en hel del roliga och oroliga typer av människor och ja, en del kändisar också faktiskt. Om man ser till själva skrivandet så har även det förändrats och jag gör det på ett annat sätt. Mer sakligt, skulle jag nog påstå, men framförallt mindre. De av er som har fölt med under resans gång kanske minns när jag var som mest aktiv, med 5 (?!) bloggar igång samtidigt och minst 5 inlägg varje dag, ibland fler.

Idag är det betydligt lugnare här och mest av den anledningen till att livet förändrats, likväl prioriteringarna. Jag kommer fortsätta med bloggandet åtminstone ett tag till och från att ha ökat besöksantalet från ett fåtal till några tusen i månaden, så tycks det väl ändå fortfarande finnas ett intresse för vad jag skriver. Även om man kan undra ibland 😉

Här är det allra första inlägget och jag säger idag som jag gjorde för över tre år sedan:

Hur som helst, det kommer bli en grötig föreställning av sällan skådad art och jag ber er, var inte rädda att kommentera. Feedback är mer än välkommet och som gödsel för mitt skitsnack.

81150cookie-checkBloggen tre år och en månad

4 svar på ”Bloggen tre år och en månad”

 1. Haha ojdå, har jag blivit hindu nu också? Det var värst 😛
  Men jag tackar för de fina orden och ja, får jag sådana med jämna mellanrum (vilket du är bra på) så lär jag ju knega vidare!

  jo, det är ju så, man bjussar en hel del på sig själv och det finns inte mycket för mig som är tabu. Intressant det där. Och Jonas följer jag fortfarande, han är en spännande man 🙂

 2. Grattis grattis på födelsedagen! Tänk vad tiden går och mycket intressant läsning (enkel, informativ och korrekt) har du bjudit på och även bjudit enormt öppenhjärtigt på dig själv.
  Du har satt mina (och andras grå) i jobb .. och en hel del skratt har det blivit … gött det. Känns lite som om jag känner dig även om jag aldrig har träffat dig i verkliga livet.
  Hittade dig via Jonas fast det var nog ditt namn jag fastnade för och som gjorde att jag kikade in första gången .. Cortex .. lät som en korsning mellan en tänkade/smart hjärna och ett hårdrocksband. 😀
  Nä, nu ska jag sluta innan det här börja likna ett begravningstal … det ”räcker” med att du dyker upp i mina drömmar som en hinduisk präst iförd i ”Di-Leva” inspirerade kaftaner.
  Hoppas förstås att du kommer hålla på ett tag till. 🙂

Kommentarer är stängda.