Update torsdag kväll

Ja jisses så snabbt veckorna går, det är redan torsdag och alldeles snart, fredag.

Dagen började i 200 km/h då min far ringde mig och undrade när jag skulle börja jobba. Klockan 16, svarade jag, yrvaket. -Men jag trodde du skulle börja vid ett, undrade han. Nejdå, klockan…fyra…hm…h-vete, vad är klockan??!! Så jag vaknade 12:30 ungefär och var på jobbet strax efter klockan 13 och mot all förmodan kom jycken ut, en ynklig frukostlunch blev nerslängd och puuuh! Men eftermiddagen gick bra och det var lagom mycket att göra. Innan bussen gick hemåt hann jag även med lite e-mejl och uppdateringar så jag är ganska nöjd.

Dock märkte jag ju att denna dagen inte var så skön rent kroppsligt. Jag blev jätteseg framåt 16-tiden och när jag steg ur bussen stack det som små knivar i benen. Matbrist, no shit? Så jag kom hem, lade mig i soffan en halvtimme och sedan ut med voff. För trött för att äta, det fick bli senare och vid 19-tiden åt jag äntligen makaronilåda plus en Gainomax och en glass. Lite senare blir det makrill i tomatsås, några mackor med västkustsallad och havtornsjuice med vitamintablett så att man orkar med morgondagen.

I morgon ska vi ha föredrag och det ska handla om kroppens harmoni. Spännande! Dock är vi på lite djupt vatten så jag undrar lite hur det kommer gå hehe. Mycket snack om andevärlden på föredragshållarens hemsida men det är som jag brukar säga, don´t knock it until you´ve tried it, så vi ger henne en chans. Det går säkert alldeles lysande!

Men nu, som sagt, dags att varva ner lite. Jäkla förkylning har jag också så det är lite segt nu men i morgon startar helgen äntligen, halleluja, anfäkta och anamma. Har verkligen känt mig risig denna vecka men snart, snart, snart ska jag få vila ordentligt.

Natti alla, skrivs mer i morgon. Tjo så länge 🙂

79970cookie-checkUpdate torsdag kväll