Update tisdag kväll

Tja, jag har egentligen inte så mycket att säga utom att det har varit en bra dag idag. Mycket tack vare min kollega L som hjälpte mig i köket ikväll och som alltid inspirerar mig till härliga diskussioner och nya tankemönster. Sådant är guld värt, tycker jag.

Jobbet gick annars bra och jag gick sist ut genom portarna. Det sägs ju att det spökar på jobbet eftersom det är ett så gammalt hus men just ikväll hände ingenting även om jag höll både ögon och öron öppna.

Nu ska jag ut med voff som sitter här intill och flåsar (psykar mig), sedan blir det lite käk och sedan nanna. I morgon har jag många “måsten” och jag hoppas bara att jag får arbetsro, en sällsynthet på speciellt onsdagar men jaja, vi får väl se hur det blir med den saken.

Nu, naughty night på eder, så skrivs vi mer i morgon. Tjo så länge 🙂

79230cookie-checkUpdate tisdag kväll