Så grymt bra gjort.

Tonårsförälder? Kolla in den här artikeln i så fall.

Fridah Jönsson tröttnade på “experter” som uttalade sig om tonåringar och vände på steken genom att skriva en bok med ungas råd till vuxna. Och visst är det väl så att hur barnsliga vi än påstår oss vara i vuxen ålder, så kan vi ändå aldrig riktigt relatera fullt ut till en tonårings liv idag, år 2012 i teknikens samhälle där allt går i rasande fart. Jag tror att vi tack vare Fridahs bok kan få bättre kontakt med tonåringarna, vår framtid, och förstå. För sanningen att säga så glömmer man bort en hel del av sin egen tonår, förtränger eller förskönar och man får ett slags avstånd till den tiden och då är det väl bättre att prata med de som befinner sig där, just nu och idag.

Bra jobbat Fridah. En bättre kommunikation mellan generationerna är alltid välkommen och mer än behövd.

79180cookie-checkSå grymt bra gjort.