Få stryk eller brinn upp.

Polisen i norska Stavanger vill stänga alla snabbmatsställen samtidigt som nattklubbarna, för att få bort riskerna till slagsmål. Brandkåren däremot tycker att det är en dålig idé eftersom brandrisken ökar med fyllehungriga ”mästerkockar”.

En intressant frågeställning, tycker jag, då jag vid flertalet tillfällen har råkat ut för folk som vill slåss och då efter stängningsdags på uteställena. Men grejen är väl att man knappast resonerar klokt efter X antal bärs och man vill bara äta något så snabbt som möjligt och då åker hem. Så långt är det ju bra, men sedan får man ju tänka på att alkohol i samband med matlagning kanske inte är så lyckat. Bortglömda spisar, brandrisk m.m. Äta och riskera stryk eller åka hem och brinna upp, ja det var ett klurigt val men jag tror jag väljer att åka på en käftsmäll eller två och hoppas på att polisen dyker upp. Det blir nog billigare så.

Artikeln.

79160cookie-checkFå stryk eller brinn upp.