Update måndag kväll

Hoppsan, jag glömde visst av tiden. Jag satt i ett viktigt möte med min hund så klockan hann springa iväg en hel timme 😉

Men en hyfsad dag är strax till ända och i morgon är det sovmorgon. Morgonen började bra då jag frös mina ben så de blev stela och jag släpade mig ner till bussen haha. Jobbet gick bra även om det börjar kännas en smula tufft. Av fem i vårat projektteam finns det nu bara två kvar, jag och en till, och det känns lite tufft. Men skam den som ger sig!

Sedan bar det av till samtal och lämna tillbaka mätaren. Inga större problem där, bara lite tråkigt men jaja, vi får hoppas den kommer tillbaka. Sedan var det dags för hemfärd och jag har faktiskt varit väldigt duktig idag. Hela disken blev avklarad, kaffebryggaren avkalkades och en lucka rätades upp. Dessutom fick jag kollat voffens tass och den verkar ha blivit bra igen.

Så det var min dag och jag är ganska nöjd med den faktiskt. Lagom mycket gjort liksom. Nu ska jag bara äta lite och sedan blir det soffan tills det är dags att nanna. I morgon blir det eftermiddag och kväll, segt men nödvändigt.

Naughy nöff på eder, vi skrivs mer i morgon 🙂

79070cookie-checkUpdate måndag kväll