Goodbye sweetheart, it is time to go

Jahapp, så var det då dags att säga farväl av min relativt nya lilla kompis.

Sedan flera veckor tillbaka har jag testat den här glukosmätaren, en fantastisk liten apparat som har hjälpt mig en hel del. Dels har alla mina värden blivit mycket bättre och den har även fått mig att inse hur kroppen reagerar på olika sorters mat. För mig har det varit perfekt att ständigt ha en liten vakt på mitt blodsocker! Att jag dessutom fick mer ork och energi var ju en välkommen bonus.

Men tyvärr är nu vår tid ute och i morgon ska jag återlämna den till sjukhuset och diabetesteamet, så att någon annan patient ska kunna få den hjälp jag har fått. Men kanske vi ses igen, sa sköterskan när hon ringde mig i fredags. Eftersom jag har uppvisat väldigt goda resultat och jag verkligen är den typen av diabetiker som behöver den, så finns det en mikroskopisk chans att jag får använda den igen. Förvisso kan man köpa en egen men jag har tyvärr inte råd med 8000 kronor, som de kostar, så jag får helt enkelt vänta på bättre tider.

Så jag får finna mig i situationen och det känns lite bittert att ta adjö av dig, min lille vän, och jag hoppas vi ses igen någon dag. Det har varit trevligt även om det var lite ovant i början men vår vänskap visade sig vara väldigt bra matchad. Hoppas din nya husse eller matte tar väl hand om dig 🙂

78970cookie-checkGoodbye sweetheart, it is time to go