Dagens fundering

Är allt som jag skriver om här på bloggen, självklarheter? Likadant i verkliga livet, är allt jag säger så självklart att det aldrig är snack om saken?

Liksom, jag förstår inte det här så det vore jättebra om någon förklarade för mig varför jag inte får kommentarer om vissa saker. Detta har – retat, irriterat, jag vet inte – mig en längre tid och stundom har jag funderat allvarligt på att lägga ner bloggandet för att det helt enkelt är för tyst. Läsare finns, mer än väl (i love it) men de flesta tycks bara läsa och inget mer. Så det är klart att jag undrar om allt jag skriver och säger är så självklart, så politiskt korrekt att de flesta läser och nickar i medhåll?

Självklart finns det sätt att ändra på detta men å andra sidan skulle jag inte vilja vara en revolutionär som får läsare genom att vara motsägelsefull, elak eller svika sina egna ideal. Eller så finns det andra sätt att starta debatt, frågan är hur.

78890cookie-checkDagens fundering