Update onsdag kväll

Jahapp, så blev klockan över 22 och det var dags för mig att göra sista ordbajseriet för idag 😉

Egentligen har väl inte så mycket hänt förutom att det var väldigt många idag på jobbet som sa att de var ovanligt trötta. Kanske det har med vädret att göra? Eller solstormarna? Mystiskt om inte annat. Men jobbet gick bra och jag fick en hel del gjort så jag är ganska nöjd.

Efter jobbet blev det en sväng till Clas Ohlson för att köpa AAA-batterier, spana lite på en viss någon i personalen och det råkade bli två lågenergilampor också. Två stycken för 99 spänn lät ju ganska okej och man sparar energi och miljö. It´s a deal! Efteråt blev det lunch med en kompis, en hel del snack och sedan bar det iväg hemåt.

I morgon blir det att jobba från 12 så min sovmorgon blir lite kortare än vanligt men det är okej. Det är alltid skönt att få åka hem när det fortfarande är ljust ute.

Tja, så mycket mer spännande var det nog inte idag, sorry hehe. Men i morgon kanske vi löser några världsproblem, räddar jorden och vinner en miljon på Triss, vem vet? Läs i morgon så får ni väl se.

Tjo på eder alla 😉

78770cookie-checkUpdate onsdag kväll