Update måndag kväll

En intressant dag är snart slut och ja, jag känner mig ganska nöjd såhär långt.

Upp tidigt för frukost och fixa hundens krage och smörja om tassen, sedan ner till bussen. Smått försenad men det gör ju inget, det går ju massor av bussar på morgonen. Trodde ju jag. Jag väntade, och väntade, väntade och…vaffan?! När det väl kommer en buss så är det en tomte till chaufför som tydligen aldrig sett snö förut och som troligtvis trodde att han körde sight-seeing i alperna. Herre jisses, foten på gasen för tusen böfvlar, skit i högerregeln och kör över den gamla tanten där med sin rullator, jag ska till jobbet nu!!….men så sa jag ju inte, snäll som jag är och tvingade bort alla tankar på stress. Det får ta den tid det tar och vad har vi egentligen bråttom till annat än en för tidig grav? Sagt och gjort och jag kom försent, som väntat, men det var helt okej. Jag satte igång och jobbade istället för att vara med på morgonmötet.

Jobbandet gick bra, den korta tid jag hann med för sedan bar det av till Komvux för upprop och registreringar. Nu ska det pluggas här minsann och jag känner att det här kommer gå bra. Äntligen händer det något.

Väl hemma blev det lite slött datorspelande, tills telefonen ringde och min granne ville ha hjälp med sin tjejs dator. Nästan samtidigt som min inneboende sa att även hennes dator var lite skum. Där svor jag lite men okej, jag hängde med grannen till annan ort och joxade så gott jag kunde. Min inneboendes dator tar jag i morgon – kanske – jag ska ju jobba kväll. Men hur som helst, mycket olika grejer som hänt idag och det är ju trevligt med omväxling. Än mer trevligt blev det när jag upptäckte att mitt skägg nu har blivit såpass långt att jag snart kan göra en liten fläta av den, precis som jag ville från början. Bild kommer inom en snar framtid.

Men nu ska jag ut med jycken en sista sväng. Jag ska försöka att inte vurpa, som jag gjorde i lördags, och sedan blir det nog lite mat framför dumburken. Sovmorgon blir det i morgon och nåde den som ringer då eller borrar i väggen 😉

Naughty night alla, skrivs mer i morgon!

78550cookie-checkUpdate måndag kväll