Update onsdag kväll

Min hund är konstig. Sedan i eftermiddags så haltar hon nämligen och jag har ingen aning varför.

När jag kom hem hade jag sällskap i form av lilla mamma. Vi drack kaffe, åt varsin semla och sedan satte vi oss ner och pratade lite framför dumburken. Då var det absolut inget fel på jycken och hon var lika glad som hon alltid brukar vara. Mamma åkte hem och jag tog en snabbis-tupplur och när jag vaknade efter en halvtimme, ja då haltade hunden väldigt grovt.

Jag har nu undersökt tassen väldigt noga utan att ha hittat någonting. Jag klippte bort lite päls för att se bättre men fortfarande ingenting och slutligen duschade jag av tassen ifall det var något litet eller saltrester men nej, det fungerade inte, hon haltar fortfarande väldigt grovt. Kanske tassen har somnat för att hon legat fel, jag vet inte, men om det inte är bättre i morgon får jag åka till veterinären. Väldigt konstigt iaf för det hände ju medan jag halvsov i soffan….

Resten av dagen har väl varit ganska okej. En hel del diskussioner inför kommande föreläsningar (något som vissa trögfattade människor inte inser behövs utan allt ska bara hända, som genom magi) och mina andra, vanliga sysslor.

Sedan har väl inte så värst mycket hänt egentligen. Inneboende hade problem med sin lilla notebook så den har jag suttit de senaste timmarna och strulat med. Framsteg? Ja, självklart. Anders fixar det mesta 😉

Men nu är det hopp in i duschen, äta lite, kanske spela lite Fallout 3 och sedan bingen. Kanske veterinären i morgon, sedan eftermiddagspass i köket och en fika med en vän på Knalleland.

Hare hare alla, ses i morgon 🙂

78320cookie-checkUpdate onsdag kväll