Dagens fundering

Den senaste tiden har jag funderat på elaka människor. Eller njae, snarare de som tror att de är roliga när de precis varje gång rackar ner på folk. Ironi och sarkasm kan vara kul, men knappast varenda gång de öppnar käften, eller hur?

De är lite roliga, de där människorna, samtidigt tragiska. Dels för att de verkligen tror att de är vitsiga, dels för att de är så simpla och enkelspåriga. Det är sådana människor man ger chans efter chans i hopp om att de ska ”finna ljuset” och bli bättre men nejdå, de envisas med att vara enfaldiga. Å andra sidan, det är ju knappast vårat problem, eller hur? För det största problemet får de själva när de en dag inser vilka kreatur de har varit och hur rätt vi har haft.

Det finns många fårskallar i vår herres hage och alla ska vi tåla 🙂

77900cookie-checkDagens fundering