Livlinan.org – oerhört viktigt.

Ibland kan man faktiskt läsa goda nyheter på tidningarnas hemsidor. Även om det inte händer alltför ofta, kan man ju tycka.

Men när jag läser om Livlinan som ger stöd åt unga så blir jag glad. Detta är väl ändå den stora fördelen i det informationssamhälle som vi lever i idag, att om vi bara vill och orkar så kan vi finna både hjälp och människor som är i samma svåra situation som oss själva. Tänk om man hade de möjligheterna när man själv växte upp. Tanken svindlar. Samtidigt undrar man ju varför inte sådana saker är en högre prioritet för vissa andra där vissa andra verksamheter knappt fungerar eller har stora brister och fel.

Hur som helst, BRA att Metro skriver om deras verksamhet, och självklart en eloge till Livlinan som finns där för de unga. Mer sådant!

77460cookie-checkLivlinan.org – oerhört viktigt.