Dagens fundering

Internet är fantastiskt. Internet är stort. Internet med alla dess möjligheter och svar på nästan allt, ja det är nästan gudomligt om man ska hårdra det.

Men om man tänker efter lite så är knappast människan anpassad för internet i dess fulla funktionalitet. Dels att vi knappast kan ta in all information, vilket iofs knappast är åtråvärt ändå, men internet är också en förbannelse. Ett slags världsomfattande Murphy´s lag.

Om man, som mig, har prövat på de flesta typer av interaktion med andra människor världen över så kan man ha lagt märke till att de människor man verkligen tycker om och fastnar för, de bor femtielva mil långt bort och oftast är det omöjligt att ses. Bolivia, Colombia, USA o.s.v. är några av de länder jag hade velat besöka enbart för att ta en fika och tillhörande dösnack med folk men det kan ju bli en smula svårt. Eller en jäkligt dyr fika.

Mr. Murphy, du är allt en luring du. Men nu stannar jag inom rikets gränser så tji fick du!

77500cookie-checkDagens fundering