Update tisdag kväll

Hoppsan. Klockan hann bli mycket innan jag insåg att det var dfags att skriva sista inlägget. Jag försöker alltidf fdå det publicerat klockan 22 och oftast går dfet bra, dock inte idag.

Som ni ser har jag lite tekniska problem (igen, no shit) och tangentbordet hänger inte riktigt med. På senaste tiden har det verkligen flippat ur så det är väl dags att köpa ett nytt. Andra tekniska problem har verkligen fdöljt mig under den senaste tiden, såsom blodsockermätaren, mobiltelefonen, datorn både hemma och på jobbet och tillhörande grejer. Mest synd att jag inte fick igång mikrofonen ikväll för jag var sugen på att göra en musikvideo och visa er men det får helt enkelt bli en annan gång. Ack och ve, se på tv *rimma* som nog går sönder den också…

Men annars har dagen varit ganska schysst. Jobbet gick bra och det kändes som att jag gjorde en insats idag och det är värt mycket. Efter jobbet åkte jag och träffade en dietist, tamej sjutton. Vi pratade om både diabetes, träning, kost och annat och jag fick lite tips på hur man startar med enkla rätter och hur man ska försöka balansera allting på bästa sätt. Det är alltid kul att lära sig nya saker och det blir återträff i slutet av februari.

Sedan har timmarna bara runnit iväg. Som sagt, strul med grejer här hemma men jag fick banne mej igång skrivaren igen, halleluja liksom! Lite agressioner i kombination med skön musik och motivation kommer man långt med. Aaaargh!

Men nu ska jag ut med voff, hon sitter här och flåsar på mig, hoppas bara att vi inte blåser iväg i vindarna. Sedan blir det väl lite käk och till sist nanna. Ska se om jag drömmer om hundvakter och chefer i natt igen haha.

Naughty night, skrivs mer i morgon!

77030cookie-checkUpdate tisdag kväll