Status: Vid liv.

Efter en hel del komplicerade anledningar och ett blodsocker som har vägrat att sjunka plus en glukosmätare som har strulat ordentligt, är jag nu ändå på G. Jag har till och med orkat veckohandla maten och rastat jycken.

Med lite nya funderingar över hur detta kan upprepa sig år efter år och just runt jul och nyår och hur jag ska motverka detta. För ökat alkoholintag kan man knappast skylla på, om nu någon trodde det, för allt-som-allt blev det en enda folköl. Hur som helst är jag glad att jag slapp åka ambulans även om det var nära. Med andra ord, jag är redo att börja jobba i morgon.

Annars har det känts väldigt ensamt här detta nyår och man vill ju inte störa någon, försynt som man är. De är väl upptagna med sina egna liv. Eller så tänker de exakt likadant som mig. Det tål att forskas i.

Hur som helst, mot nya äventyr, skepp o hoj 🙂

76740cookie-checkStatus: Vid liv.