Update torsdag kväll

Äntligen kväll. Får jag sova nu?

Dagen har väl varit okej, antar jag. Gick till jobbet och satte mig för att jobba direkt och så förblev det resten av dagen. Vissa dagar orkar iaf inte jag att vara social, men det var okej även om folk undrade lite varför, när de väl upptäckte att jag faktiskt var där hehe. Men jag var inte sysslolös direkt, det såg bossen till 🙂

Sedan undrar jag vilken typ av vänner man har som inte ens säger tack för hjälpen. Och jag fryser, det har jag gjort sedan i förmiddags. Och ja, jag är lite lättretlig hehe.

Men i morgon blir det sovmorgon och strax ska jag börja städa lite så då blir jag nog varm igen. Jag får ju fint besök i morgon, något jag kanske berättar om, vi får se.

Men nu, joxa, sedan ut med voff, sedan duscha, sedan sova.

Hej på er 🙂

76610cookie-checkUpdate torsdag kväll