Update torsdag kväll

Jahapp, så var det strax dax att avrunda även denna dag och det ska bli skönt.

Men dagen har varit ganska okej faktiskt och får 3,5 motorsågar av 5. Det var extremt lugnt på jobbet idag så jag hann att publicera ett inlägg om äldreomsorgen, så jag är ganska nöjd. Smått irriterad var jag dock när jag var på väg hem och mer säger jag inte om det. Säger bara att det är märkligt att vissa människor aldrig tröttnar på sig själva när de kör samma typ av skämt om och om igen. Men det är sant förstås, allt går att lösa så strax ska jag googla efter hur man ökar sin egen produktion av öronvax så är saken snart ur vägen.

När jag kom hem fick jag snabbt besök av morfar. Det var han som ville ha hjälp med datorn och det fick han också. Det var inga större problem och det ordnade jag ganska snabbt. Lite senare kom grannen ner en sväng och tjatade. Dock inget intressant eller värt att nämna.

Annars har det varit ganska lugnt och fint idag och jag längtar efter att nanna snart. Voff ska bara ut en gång till och det är väl all action som händer ikväll. Men i morgon är det fredag och dags för träning igen, det ska bli skönt. Sedan ska jag väl försöka komma ihåg att nätshoppa klart julklapparna ikväll också, hum-di-dum 😛

Men nu säger jag goder natten och önskar eder alla trevliga drömmar så skrivs vi mer i morgon. Hej på er 🙂

74600cookie-checkUpdate torsdag kväll