Nu är jag behå-expert!

Eller möjligtvis heter det BH men vem vet? Jag borde ju det eftersom jag numera är expert. Jag får nog fundera vidare på det…

Hur som helst har jag nu sett ljuset. En uppenbarelse som blixt från klar himmel har jag nu fått en mycket mer detaljerad insikt i fenomenet behåar och allt vad det innebär, och det tackar jag Tvins för. Ni som brukar kolla på dag-tv vet vad jag menar, det är ju det där företaget som gör reklamsnuttar om alla möjliga saker. Allt från hur man rengör golven, kläderna, ja allt, med hjälp av vanlig vattenånga till olika träningsredskap som alla är omåttligt praktiska och dessutom ihopfällbara så att man kan ha den under sängen när man inte använder den. Måhända för att dammråttorna behöver ett träningspass med jämna mellanrum så att de hinner undan dammsugaren?

Men nu har jag sett en reklamsnutt om en mirakelbehå kallad Aire Bra som har fått mig att förstå vilket helvete det måste vara att hitta en behå som faktiskt passar och känns bra. Visserligen är den knappast vidare sexig när den ser ut som en enda stor strumpa och det är väl det som de kallar för “Forever Fit Teknologi” och det sägs att den stödjer och lyfter där det behövs. Alltså inte i knävecken, får man förmoda. Dessutom är det en extra finess, tydligen, att den storlek man har till skjortor är också samma storlek man ska ha i Aire Bra. Frågan är om det verkligen funkar för det finns väl olika storlekar både här och där på oss alla?

Men iaf, det var ganska häftigt att inse att det kan vara så mycket som kan bli fel i val av behå. Man undrar ju varför de inte har haft någonting liknande förut när detta är så enkelt, genialt, skönt och snyggt. Människosläktet är ju trots allt några miljoner år gammal. Men Aire Bra löser alla problem:

  1. Utfall från kupor som är för små.
  2. Utbuktningar under armarna.
  3. Pinsamt ryggfett (låter sexigt).
  4. Metalltrådar som skaver.
  5. Axelband som faller ner.
  6. Krokar och clips som irriterar.
  7. Obekväma inlägg och vadderingar.
  8. Inte tillräckligt med stöd i fula och omoderna behåar

Nog den bästa reklamen jag någonsin har sett och jag tackar för både insikt och utsikt 🙂 Jag menar, det här låter ju faktiskt väldigt logiskt och om man ser på tjejen här längst upp så ser hon ju väldigt nöjd ut, eller hur? Liksom “Kom igen nu tiger, nu skaver det inte längre så kom och ta mig”.

Sedan har jag hört att allt man ser på tv är sant…med viss modifikation 😛

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4zb8Ifqfvzs]

(Detta inlägg är inte sponsrat)

74440cookie-checkNu är jag behå-expert!