Update tisdag kväll

Jahapp, så är uret över 22 och det är dags för mig att både varva ner och snickra ihop dagens sista inlägg – till alla mina 99 följare via e-post! Jag råkade kasta ett öga till höger och såg att antalet stigit oerhört, närmare bestämt 94 stycken nya prenumeranter på bara några timmar! Nej, det måste vara fel, såklart, men det hade ju varit kul om det verkligen varit så 🙂

Hur som helst har dagen varit bra, förutom vädret då. Lilla mammsen var i stora staden och hälsade på en blixtvisit och jag sa det till henne att vi alltid är i en sådan rush. När har vi egentligen tid att bara sitta ner någonstans för en fika med lite snack om allt möjligt? Jag saknar det och inte bara med lilla mammsen utan med vem som helst. Alla verkar så oerhört upptagna, jämt, vilket jag tycker är jättesynd. Nåja…

Även jobbet var väldigt lugnt eftersom alla kurserna har avslutat inför jul och nyår. En enda besökande hade vi så det var ju knappast så att man stressade ihjäl sig hehe. Istället fördrev jag tiden med att göra annat jobb plus att lösa en situation, uppkommen av ett av mina blogginlägg och en medarbetare kände sig klämd. Men det ordnade sig väldigt bra och allt är bra, som det ska vara 🙂

Men nu ska jag ta ut voff en sista sväng, sedan blir det väl lite mat innan det är läggdags. Hoppas jag kan sova lika gott som jag gjorde förra natten, så att jag orkar ta mig till gymmet.

Men nu säger jag natti till alla, så skrivs vi mer i morgon. Tjo på er, sweet dreams 🙂

 

74370cookie-checkUpdate tisdag kväll