Update tisdag kväll

Äsch. Det ordet sammanfattar ungefär alla känslor jag har just ikväll. Med andra ord är mungiporna längt ner.

Dels med anledning av det som jag skrev tidigare ikväll, dels för jobbets skull. Jag börjar längta bort, till något nytt, något spännande, med nya människor, nya utmaningar, mer betalt och med mindre utflippade ego-arsel. Förlåt, är bara så sne på det mesta just nu men å andra sidan, tummen har lossnat lite nu och sitter inte lika djupt. Den 12 börjar jag ju plugga Organisation & Ledarskap och jag har börjat skicka intresseansökningar lite överallt så kanske, kanske, snart, snart…

Jobbet var för övrigt lugnt idag. Det var avslutning på teatern idag så det skulle serveras både kaffe och bullar i långa banor men det gick galant. En liten överraskning att det var bullfest även i en annan grupp men det var snabbt fixat. Är man bara cool som en filbunke så ordnar sig det mesta. Annars var väl det mesta som vanligt även om jag helst hade legat hemma i sängen hela dagen. Med 2-3 timmars sömn så kändes det ganska befogat men å andra sidan, man måste ju vara solidarisk mot sina arbetskamrater….

Men nu blir det lite mat innan det är dags att sussa. Voff har redan varit ute på sista strapatsen och jag har även hunnit ta en varm dusch så det känns ganska okej ändå. Är som sagt ganska sur och gnällig idag men jag låter er slippa de värsta svordomarna hehe. I morgon känns det säkert bättre – det brukar det göra.

Men nu säger jag natti åt alla, hoppas ni drömmer om sexiga Boråsare, eller nåt. Ses i morgon igen. Då berättar jag säkert om besöket hos dietisten och om ett speciellt möte…men mer om det i morgon.

Naughty night! 🙂

73880cookie-checkUpdate tisdag kväll