Jorå, jag lever

Ville bara säga att jag överlevde gympasset igår. Efter en timmes pumpande, dragande, lyftande och snubblande med inriktning främst mot ben och mage var jag klar och ganska nöjd med min prestation. Dock är jag lite besviken på att jag inte fick någon träningsvärk. Det ska man ju ha som ett kvitto att man har gjort ett bra jobb, eller hur? Bara lite i ryggen, vid skulderbladen, men annars nada. Detta betyder att det blir hårdare nästa gång! Dock körde jag inga av övningarna nedanför.

Det blev lite prat med instruktärerna också, både om träning och annat och det var väldigt trevligt. Nästa gång ska jag ta mig tid för lite bastu också, hade jag tänkt. Sedan får jag nog tjata mig in lite snyggt så att musiken blir bättre. Britney Spears och Katy Perry är inte riktigt min stil. Men bäst att fråga innan… Hur som helst, det var kul och nyttigt och jag ska försöka ta mig dit på måndag igen även om det kommer bli en krånglig dag, rent tidsmässigt, men har man busskort som funkar dygnet runt så ska man väl utnyttja det.

Resten av gårdagen spenderade jag vid datorn faktiskt och försökte få fason på varför skärmen blinkade så konstigt. Alltid är det något, inte sant?

Men nu ska jycken ut en sväng och nu vet ni, jag dukade inte under sedan gårdagen.

73720cookie-checkJorå, jag lever