Update onsdag kväll

Zzzz….vill jag snart göra för jag är helt slut. Såklart för att jag inte kunde sova en endaste timme förra natten och nu känns benen som blyklumpar. Men jaja, bättre lycka i morgon.

Dagen har annars varit väldigt lugn och fin. Inte speciellt mycket har hänt förutom att jag fick panik-tvätta. Jag stekte falukorv idag och satte skivorna på sportknäcke och då rann margarinet rätt ner på mina jeans så…så kan det gå! Dessutom råkade jag ta fel paket så jag råkade äta 2 månader för gammalt margarin på mackorna och det gick ju faktiskt bra. Peppar, peppar… 🙂

Men nu tänkte jag hämta jeansen och sedan ska vi ut jycken och jag. Kanske det blir något att äta men vette 17 om jag orkar det. Kanske kylan där ute lyckas pigga upp mig lite.

Hur som helst, tack för idag, slut för idag. Sov så gott alla så skrivs vi mer i morgon 🙂

72620cookie-checkUpdate onsdag kväll