Update tisdag kväll

Det är konstigt att varje tisdag på senare tid har det känts som om veckan aldrig ska ta slut. Men visst, i morgon känns det såklart annorlunda, men konstigt är det.

Efter en relativt lugn dag så är jag ganska trött, som man ska vara. Jag hade ju kvällspass på jobbet i caféet och det gick bra. Flera av våra kurser har uppehåll just nu så det var bara Silversmidet, Målarskolan och Porslinsmålningen som ville fika. Trots detta blev det som vanligt en timmes övertid men jaja, jag tar väl ut den lediga tiden någonstans mellan jul och nyår. Vi får väl se.

Annars har väl inget spexiellt hänt och i morgon ska jag se om jag orkar släpa mig till sjukhuset för att hälsa på min inneboende och hennes kompis. Konstigt ändå att det finns så många timmar på en vecka men att de aldrig räcker till. Eller energin. Men vi får se hur det blir.

Nu blir det lite mat framför teven och sedan är det dags att bädda ner sig både varmt och bekvämt så att man får sig en dos skönhetssömn. En del av oss behöver det mer än andra *host host*

Tack och hej, leverpastej, hej hopp kaffekopp vi ses i morgon 🙂

72470cookie-checkUpdate tisdag kväll