Riktigt dålig stil

Min nyfunne bloggarvän Ilhan har testat hur det är att vara tjej på nätet…och nej, det innefattade inga dyra operationer.

Ilhan är en nyfiken och fundersam kille och har en hel del teorier om både ett och annat, bland annat om tjejer. Han provade att se hur mycket uppmärksamhet en tjej får av killar online och resultatet blev, som han själv skriver, läskigt. Efter 10 minuter och fyrtio killar hade massor av raggningsrepliker trillat in hos den påhittade tjejen “Paulina”. Mycket intressant. Dessutom kan det vara någon som försöker ge igen, åtminstone verkar det så om man läser “del två“.

För några år sedan, i en annan tid och på ett annat forum, försökte jag en liknande sak och mycket riktigt, det blev fullständig huggsexa efter mig när jag chattade under ett påhittat namn och precis som för Ilhan var det till extremt stor del raggningsrepliker eller rena oanständigheter. Rentav chockerande och man börjar ju undra hur det egentligen är ställt i hjärnkontoret hos det manliga släktet.

Sant förvisso att man är skyddad på nätet bakom en identitet men det är ju så patetiskt att rapa ur sig diverse snuskigheter och tänk på den stackars tjejen som får stå ut med detta.

Om hon nu är en tjej förstås för vem vet?

72290cookie-checkRiktigt dålig stil