Update torsdag kväll

Jahapp, så var det dags för dagens sista inlägg. Tur är väl det för jag börjar bli ganska trött.

Men dagen har varit ganska bra faktiskt. Lilla mamma kom förbi innan jobbet och vi hann tillomed ta en kopp kaffe ihop och såklart prata om allt möjligt. Det är alltid trevligt även om det är ganska sällan det blir så att vi har tid ihop.

Sedan bar det av till jobbet för att spendera några timmar ihop med Herr Pratkvarn. Eller nja, ska jag vara rättvis så är han ganska okej även om munnen ibland kan gå i 200 km/h men när vi har att göra så brukar det gå bra. Dessutom är jag tacksam för all hjälp jag kan få i caféet då det ibland är väldigt mycket att göra. Som idag då folk tydligen var extremt hungriga och vi gjorde mackor på löpande band, så det var bra att ha lite hjälp.

Sedan bar det hemåt med bussen, jycken fick komma ut på en sista runda och sedan blev det mackor (ännu fler) så nu är både jag, jycken och lilla maggen väldigt nöjda. Funderar på att se en film ikväll, vi får se om jag orkar.

Men nu ska jag börja sikta in nosen mot huvudkudden. I morgon är det tidig uppgång som gäller och efter jobbet hoppas jag ha energi nog att kunna hälsa på en vän på sjukhuset. Vi får se hur det går.

Men nu tackar jag för mig, lyfter på hatten och säger goder natten. Skrivs mer i morgon gott folk 😉

(22:45 kom min inneboende hem och berättade att hon och några andra vänner var inblandade i en bilolycka. Mer om detta och besöket på sjukhuset i morgon.)

72200cookie-checkUpdate torsdag kväll