Update onsdag kväll

Brr! Kallt och halt ute och dessutom fuktigt i luften. Faktiskt så kyligt att det drar i boxerkallingarna men jaja, hellre en istapp i brallan än att vara slapp ihop med Charlotte Kalla, som jag brukar säga. Eller nä, jag kom på det precis nu hehe.

Dagen har varit, förutom vädret, till belåtelse. Jobbet gick bra och jag fick en hel del gjort. Framåt klockan 10 började nervositeten göra sig påmind ordentligt eftersom jag skulle ha min allra första sånglektion en timme senare. Men med tanke på att det var sisådär 15 år sedan jag senast sjöng offentligt så gick det ganska bra. Jag fick en hel del råd angående olika tekniker och sedan körde vi Beatles klassiker, Yesterday som faktiskt blev ganska bra. Hon sa tillomed wow, vilket jag tar som ett ganska bra betyg från någon som jobbar proffesionellt som sångerska. Så nu har jag blivit biten och vill jobba mer med sång, jag hoppas det blir snart! Att jag sedan fick beröm av chefen som var imponerad att jag vågade ta steget gjorde ju inte saken värre 🙂

Annars har det varit ganska lugnt och fint här. Jag och inneboende har hunnit prata lite om allt möjligt och det var trevligt. Resten av kvällen händer väl egentligen inget exceptionellt men hunden ska iaf få gå ut en sväng till och sedan tror jag det får bli en varm dusch (bilder 30 kr/st) så man tinar upp igen. Kanske jag rent av sätter mig i soffan en stund och mumsar på något innan det är dags att sova.

Därmed bugar jag och tackar för idag. I morgon är det kvällsjobb som gäller men det ska nog gå bra med bloggandet ändå. Som vanligt.

Natti alla, skrivs mer i morgon 🙂

72070cookie-checkUpdate onsdag kväll