En liten ursäkt kanske på sin plats?

Som trogna läsare säkert har uppmärksammat så har det inte varit som vanligt här på bloggen de senaste dagarna. Kanske jag borde be om ursäkt, eller kanske inte för i ett samhälle där vi hela tiden överöses av information så kanske man ska vara tacksam för de få pauser man får i flödet.

Hur som helst skriver jag nu och kan berätta att det har hänt en hel del. Tyvärr saker som jag inte borde berätta om då det inte rör mig men jag har alltså haft uppmärksamheten riktad åt ett annat håll. Sedan, får jag väl erkänna, så har jag tappat gnistan en smula men jag verkar heller inte ensam om detta. Av någon anledning är det flera av andra bloggare som har lugnat ner sig betydligt, eller som helt enkelt tagit en paus i skrivandet på obestämd tid. Vad det beror på vet jag inte.

Men jag ska iaf försöka skriva lite mer nu för idéer finns det en hel del av, det lovar jag. Dock sitter tummen ganska djupt och jag behöver dem till tangentbordet.

Så nu vet ni.

71780cookie-checkEn liten ursäkt kanske på sin plats?