Update torsdag kväll

Jahapp, så var det dags igen då. Att rikta snoken mot snarkofagen och hoppas på att John Blund kommer förbi även ikväll för att dänga skyffeln i skallen på en så man somnar riktigt gott.

Dagen har dock varit bra. Först fick jag ett besök av lilla mamma som hade tagit med sig lite go kassler med klyftpotatis och bearneise-sås så det blev en riktig lunch idag. Sedan bar det av till jobbet där jag för första gången skulle jobba ensam. Riktigt så blev det inte då bossen var snäll och assisterade mig men jag fick ta mig an några av “rusningarna” om man kan kalla dem för det. Hur som helst gick det bra och jag är ganska nöjd med min insats. För att klockan inte skulle bli alldeles för mycket fick jag även skjuts hem, av snälla bossen, och det händer minsann inte var dag.

Nu har hunden varit ute på sista svängen, jag har kollat lite på ikeas hemsida och beställt både lampa och skåp (se bild) till badrummet och nu blir det lite tv-soffa innan besöket av John Blund. Lite mat får det nog bli också, och en dusch. I vilken ordning får ni själva gissa hehe.

Tack för idag, schlutt för idag. Lev väl, sov gott så ses vi i morgon igen. Hej på er alla 🙂

70680cookie-checkUpdate torsdag kväll