The return of the sexy armhåla.

Armhåla. Finns det något sexigare ord? Jo, jag tror faktiskt att det gör det!

Hur som helst är det nu mode i att ha en “välskapt, ohårig och sexig” armhåla att visa upp. Speciellt om du går på röda mattan, är modell eller bor ens i närheten av Hollywood. Eller nu ska de väl döpa om det till Armhåliwood.

Frågan är väl vad som kommer härnäst. Hittills har det ju varit “inne” med både läppar, klyfta och putande rumpa, men jag väntar med spänning på när Kate Moss visar upp sin “fabulösa och hårlösa näsborre” eller Brad Pitt går utmed röda mattan på händerna för att kunna visa sina moderiktiga fotknölar. Men den dagen då Donald Trump visar upp sitt nyflätade pubis som för övrigt matchar hans återkommande dåliga hårdagar, då går jag och gömmer mig.

Bild från celebfoto.net
70650cookie-checkThe return of the sexy armhåla.