Update tisdag kväll

En relativt händelserik dag är snart till ända och den följer ju med – ändan alltså – snart ner i bingen. Men först tänkte jag berätta om min smått speciella dag.

Jag jobbade ju eftermiddag och kväll idag och redan på bussresan ner till centrum började saker o ting hända. Bussen jag åkte med samlade på sig en brokig skara under resans gång. Bland annat en mamma med barnvagn som högt berättade att hon skulle till lasarettet, något om bajs och Gud vet vad. Lite längre fram i bussen satt en högljudd före detta alkoholist som berättade om sina pengar han hade sparat på att inte supa ner sig och till vänster om mig satt en glasögonorm som sjöng. När jag kom till jobbet och berättade detta refererade jag det till cirkus-bussen.

Väl på jobbet var det ganska mycket som vanligt, förutom att en jobbarkompis till mig hade lämnat en lapp åt mig om att hon hade fått en bra dagens bild till vår sida på Facebook. Det tackar man ju för K, om du läser detta, och du fick en finurlig bildtext till detta – såklart 😉 Sedan, lite senare, fick jag äntligen chans att prata med en kvinna som är tänkt att instruera mig i sångteknik. Diafragma o sådant, ni vet, och vi kom överens om att jag ska få min första lektion på måndag. Jag är faktiskt lite nervös redan nu för att sjunga offentligt eller för någon känns väldigt personligt för mig. Men det ska väl gå bra, får vi hoppas. Sedan skulle jag väldigt gärna vilja skryta lite med vem som blir min lärare men jag får nog fråga henne först, innan jag skriver om vem hon är. Nu blev ni nyfisna va? 😛

Som extra mumma på kardemumman fick jag smaka på en av världens goaste muffins också, gjord av en jobbarkompis dotter. Nog den godaste jag någonsin har ätit faktiskt, helt ärligt.

Sedan var det dags att packa sig hemåt och jag satte mig på busstorget där det hände ännu mer grejer. Först kom en asfull skinnskalle förbi som vrålade om sieg heil och att någon skulle dö. Strax därefter kom en gigantisk hund springandes med sin husse jagandes och ropandes efter sig. Dock klarade de båda sig utan några skador och jycken stannade tids nog. Skönt det iaf. Husse skiter jag i men huvudsaken att hunden klarade sig haha.

Sedan kom jag hem, pratade lite med min inneboende, åt lite, spelade lite spel på facebook och gick ut med jycken. När jag svängde in på gården fick jag se något ligga på marken och det såg ut som ett kuvert. Jag plockade upp det och mycket riktigt, det var ett brev med adressen Borås Tingsrätt. Jag vet inte vad som finns i men det ska jag posta i morgon och jag hoppas det glädjer någon.

I morgon ja, då ska jag fika med en kompis efter jobbet och om jag har tur så hinner jag dra in till tatueringsstudion intill jobbet för att få en offert på konstverket jag tänkte pryda min panna med. Nä, jag menade arm hehe.

Men nu ska jag dra mig in i duschen och sedan blir det huvudstupa sidoläge i några timmar tills jag ska upp klockan 6 igen. Tack för idag, vi skrivs mer i morgon igen.

Natti 🙂

70420cookie-checkUpdate tisdag kväll