The quest for the holy boxerkalsong

EFTERLYSNING: Boxerkalsonger i 100% polyester. Vid modell.

Jag må vara väldigt kräsen när det gäller kallingar men när jag har letat i över en timme på nätet så är man väl ganska hängiven – dedikerad – kräsen? Men det är väldigt märkligt att jag inte hittar exakt vad jag vill ha även om jag har kollat igenom en hel del stora märkens hemsidor. Det enda jag hittade var ett företag i Singapore men då är jag tvungen att beställa minst 3000 par och riktigt så många vill jag nog inte ha… Sedan tycker jag det var ganska kul att surfa runt efter kallingar då det fanns riktigt gräsliga tryck att välja från och med de mest fantasifullaste namn på modellerna. Här följer ett par av dem plus mina associationer till dem:

  • Frank Dandy Brazil boxer green – Gula och gröna boxershorts med korta ben från Frank Dandy. Print i form av blå planeter, samt svart resårband med vita logotyper i midjan. Är det inte i Brazilien som de stora anacondorna finns? Med andra ord, boxers för den självsäkre mannen som gärna paketerar sitt paket för att uppnå största förväntan för eventuella gäster. Sedan undrar jag lite över produktbeskrivningen. Hur kommer det sig att denne Frank Dandy har korta ben och kommer han inte att sakna dem?
  • Hugo Boss Cyclist 2-pack Boxer open Orange – 2-pack cyclist från Hugo Boss. Längre ben. Svarta med orange loggo på resårbandet. Snygga kalsonger att rusa upp garderoben av underkläder med! Mina tankar går givetvis till beskrivningen där jag antar att man absolut inte får köra bil eller promenera med dessa par boxers. Självklart måste man byta för Gud förbjude annars. Sedan måste vi naturligtvis anmärka på stavfelet. Det ska troligtvis stå “rusta”och inte “rusa”. Eller? För det är ju inga speedos. Sedan undrar jag hur man ska lägga snabeln. Höger, vänster eller strömlinjeformat? Nåja, huvudsaken är att den inte fastnar i cykelkedjan.
  • Dolce & Gabbana Navy Boxer – Mörkblå boxershorts från Dolce & Gabbana. Vitt resårband med broderad logo. Det är den korta och koncisa beskrivning man får och ja, man kan ju inte säga att de ljuger. Namnet Navy kommer såklart av den marinblå färgen men med lite sjuk fantasi kan man tänka sig att det i denna modell finns antingen en inbyggd stänkskärm, en ordentlig pump, en redig slang eller att modellen åtminstone lockar ma-trosor…er… (långsökt I know).
  • Björn Borg Processing Boxer Raspberry – Mönstrade boxershorts med korta ben från Björn Borg. Brett resårband i hallonrött med vit logotyp i midjan, är beskrivningen man får och åter igen, kort och koncist. Men namnet är ju lite smålustigt, för man undrar ju vad processen innebär och vad den gör i ett par boxers. Är det matsmältningen vi syftar på? Att modellen sedan heter Raspberry istället för Kånkelberries, ja det beror nog på färgen.
  • Frank Dandy Explosion Short Boxer Grey – Grå boxershorts med gukt print i form av blixtar från Frank Dandy. Svart resårband med vita logotyper i midjan. Riktigt sköna boxer att komplettera dina kalsonger med! Ja, ni fattar nog vad jag kommer anmärka på – vart är explosionen och vill vi verkligen ha en sådan? Sedan är det ännu ett stavfel i beskrivningen och jag har då ingen aning om vad “gukt print” är. Kanske de menar “lukt print” ni vet sådanadär gnuggisar som luktar? Frågan är om det är en angenäm doft som framträder eller om det blir en liten “grey” som kikar ut. Det beror nog på vem som gnuggar.

Hur som helst, är det någon som vet var man kan hitta sådana boxerkallingar som jag eftersöker, helst i en schysst design så tjoa gärna till. De kan även kallas för polyester satin.

70180cookie-checkThe quest for the holy boxerkalsong