Superintelligenta, manipulerande jättebebisar

Min bild av de flesta män kanske är lite snedvriden, men när det sägs som så att i de flesta förhållanden manipuleras det en hel del av männen för att slippa hushållssysslor, så har jag ganska lätt att tro på det. En familjerådgivare i artikeln håller med mig, att det oftast är män som gör detta.

Självklart ska man inte dra alla över en kam och det är säkert så att det finns undantag som bekräftar “regeln” men visst är det konstigt hur konservativa vi egentligen är när det kommer till relationer, familjekonstellationer och äktenskap?

Själv gillar jag faktiskt hushållsarbete för då får man en chans att filosofera lite och få lite omväxling. Ordning och reda samtidigt som lite skit i hörnen är bättre än ett rent helvete 😉

70070cookie-checkSuperintelligenta, manipulerande jättebebisar