Update onsdag kväll

Jahapp, så var dagen nästan slut då. Bra eller dåligt är väl upp till var o en av oss att tycka.

Min egen dag var ganska okej idag. Det blev lite snack jobbarkompisar emellan, jobbet gick bra och inget speciellt hände egentligen. Sedan var det ju det där med den icke-existerande adressen… 😛 I morgon ska jag åt det hållet igen och träffa en studievägledare som ska hjälpa mig med mina ansökningspapper till bland annat Socialpsykiatri och Etik & Livsfrågor på distans. Hoppas att går bra.

Sedan har hundvakten R och hennes kompis J varit här en sväng och vi såg på Efterlyst ihop samtidigt som vi snackade om allt möjligt. Jättetrevligt som vanligt och jag är jätteglad o tacksam att hon vill ta ut Astrid på lite längre promenader, något som jag ju har problem med. Guld värt!

Annars är det lugnt o fint här nu och det blir väl strax något att äta innan det blir att krama kudde. I morgon ska jag jobba eftermiddag och kväll i köket men jag ska nog lyckas trakassera er med ett inlägg eller två hehe.

Natti alla, skrivs mer i morgon 🙂

69870cookie-checkUpdate onsdag kväll