Update tisdag kväll

Lite lagom trött och seg efter en arbetsdag som varit mer än bra.

Vaknade vid 11, låg kvar och funderade. Var på lite surt humör och undrade varför jag ens hade vaknat men det gick över. Lilla mamma hade ärenden i staden och kom på besök ihop med en smaskig smörgåstårta. Det och lite kaffe gick ner med lätthet och humöret blev betydligt bättre.

Sedan var det då dags för kökstjänst igen och här blev det intressant. Dels att de hade modevisning och att jag var lite rädd att det skulle bli massor att göra, men det visade sig att de hade egen servering o grejer så jag slapp. Dessutom fick jag oväntad hjälp av goa L som kom dit och hjälpte mig,, fastän hon egentligen inte behövde. Hon tänkte på sina arbetskompisar, som hon sa, och ryckte in ändå. Massor av beröm till henne och stort tack! 🙂 🙂 Sedan fick jag skjuts hem av en arbetskompis så övertiden blev inte alldeles uppåt väggarna, vilket jag gillar! I morgon däremot tar jag ledigt eftersom jag jobbade i lördags och då ska lilla mamma och jag ut på stora stada och göra ärenden. Kanske det blir en ny mobiltelefon också eftersom Media Markt inte fick ordning på min som jag köpte hos dem. Bättre lycka denna gång!

Men nu ska jag äta lite och sedan blir det bingen. Tror jag ska drömma om Skellefteå lite, det verkar vara ett trevligt och fint ställe att bo på.

Tack och hej, lever…fläck – nu e jag helt väck 😉

69200cookie-checkUpdate tisdag kväll