Man tackar, man tackar…

Jag har fått en bloggaward av Kajsa-Lisa, som jag skall skicka vidare. En enkel award som skall till fem andra bloggare. Men först skall jag berätta lite om mig själv och svara på 5 frågor.

  1.  Ett faktum som få känner till är att jag har olika storlek på pupillerna.
  2. Jag har ett intresse för historia och i synnerhet Andra Världskriget.
  3. Jag ser knappt på tv men tycker den är bra att ha på i bakgrunden då jag har gäster.
  4. Jag är svag för kvinnor i svart och som sticker ut ur mängden.
  5. Om man slår upp ordet “mångsidig” i en ordbok så finns det en stor risk att man får se min nuna intill.

Sedan var det ju dethär med att dela med sig av denna urtjusiga blog award – frågan är ju vilka man ska antasta? Jag får ju bara välja fem så jag hoppas ingen kommer gråta för att inte ha blivit vald. Here we go..

Självklart ska Bela få sig lite att göra och jag hoppas hon kan ta sig lite tid från hemsidessnickeriet, En tjej med himla skön stil som jag helt klart vill veta mycket mer om.

En annan starkt skinande stjärna på blogghimlen är Mathilda. En kreativ ung dam och norrlänning med asbra musiksmak och klädsmak.

Petra, din stackare som är sjuk just nu, här får du lite att pyssla med. Vi får hoppas att hjärnaktiviteten kan jaga bort åtminstone några baciller så att du snart mår bättre.

Numro quattro får bli Stattinskan. Även här en ursprunglig norrlänning med väldigt intressanta inlägg med en humor som alltid får mig att dra på smilbanden. En dejt med henne och hela veckan lär få sig ett rejält lyft. (jodå, en dag) 😉 För övrigt kan jag berätta att jag inte hittade en bild på quinnan så det fick bli en bild som beskriver hennes…ljusa stunder 😛

Sist men inte minst måste jag ju ära goa Fiddeli som alltid är så trevlig att snacka med i teflonen. Kanske man kan sätta en högaffel i hennes säkerligen läckra ändalykt så att hon börjar blogga igen hehe.

68900cookie-checkMan tackar, man tackar…