Update torsdag kväll

Jahapp, så var det strax dax att sussa. Men dagen har varit ganska schysst ändå.

Innan jobbet fick jag en chans att sitta ner en stund på Scalino, lunchrestaurangen jag brukar gå till, och mumsa i sig en av deras jättegoda räkbaguetter samtidigt som ägarinnan och jag fick oss en liten pratstund. Trevligt trevligt. Men hon var inte den enda som var pratsugen idag minsann. En hel kvart försenad blev jag då det var flera människor på den korta vägen som hade saker att säga. Men det var helt okej, jag tar mig gärna lite tid åt mina medmänniskor.

Jobbet gick bra, jag fick diskat, serverat och allt det andra och jag kunde till o med uppdatera både facebook och hemsida. Det var ganska lugnt idag och det var ju skönt. Sedan fick jag faktiskt skjuts hem av en jobbarkompis och det var ju också helt okej. Så överlag var det en bra eftermiddag o kväll som slutade tusen gånger bättre än den började. Tack förresten Zitten för de fina orden, de var välbehövliga 🙂

Men nu ska jag väl börja göra mig i ordning för bingen. Kanske äta något, vi får se, men lite dumburk blir det säkert. I morgon blir det upp till sjukhuset direkt på morgonen, sedan luncha med en vän och på kvällen ska jag träffa en granne. Men jag ska nog hinna med ett o annat inlägg också!

Naughty night mina lamer och märrar, vi skrivs mer i morgon. Hej på er 🙂

68300cookie-checkUpdate torsdag kväll