Blåslagen morgon

Här kommer ett ultra-gnälligt inlägg om min härliga natt och morgon. Men jag får gnälla eftersom det är min blogg 😛

Av någon konstig anledning gjorde min arm jätteont i natt. Hur jag än vred och vände på mig så slutade det aldrig och att sova på höger sida (där mikro-chipet sitter) känns fortfarande obekvämt. Det blir ju som att ligga på en bula. Även ryggen gör ont på ett antal ställen och när jag vaknade till helt av att min inneboende började greja och bröta vid 7:30, kände jag att jag även frös och var rejält tom i magen.

Så nu är jag fullt vaken och undrar hur sjutton jag ska orka med den här dagen, jag ska ju jobba eftermiddag och kväll idag. Vi får se hur detta går, kanske jag hinner med en liten tupplur innan det är dags att släpa sig till jobbet. Tills dess får jag väl sitta och småfnissa lite åt andras elände.

Gomorron 🙂

67610cookie-checkBlåslagen morgon