Update tisdag kväll

(Märkte att jag hade tryckt på fel knapp igen så gårdagens inlägg kommer nu istället)

En vråltrött Anders har redan siktat in nosen på huvudkudden. Det har varit en hel del att göra idag.

Förmiddagen var ju lugnt eftersom jag jobbade eftermiddag och kväll idag, men ordförande ville ha lite saker utskrivna, jycken skulle ut och dessutom skulle jag hämta mitt nya pass hos polisen. Dock hann jag till jobbet med 5 minuter till godo haha.

En mindre överraskning var att jag skulle ha kökstjänst idag, vilket till större delen gick bra, förutom att jag inte mindes hur diskmaskinen fungerade och att inga smörgåsar fanns gjorda. Så tanken att sluta vid 19:30 gick åt skogen och jag om hem framåt 20:45 istället, rasande trött. Men jaja, så kan det gå, det är bara att gilla läget 🙂

Nu ska jag ut med jycken en kort sväng, sedan måste jag äta något innan det blir dags för bingen. Hej så länge o sov så gott 🙂

66100cookie-checkUpdate tisdag kväll