Update onsdag kväll

Eller…är det onsdag? Wow, jag har verkligen full koll på allt känns det som haha.

Dagen var väl ungefär som vanligt. Dock kom jag iväg till Media Markt med mobieln och lämnade in den för tredje gången med samma fel. Sista chansen liksom, sedan kräver jag en ny mobiltelefon. Men det var väldigt skönt att vara telefonfri några timmar!

Sedan har väl inte hänt så mycket egentligen. Jag och M (inneboende) har mest suttit och slöpratat och halvkollat en film och ja, hon tog bort pizzan alldeles nyss, efter viss påtalning från mig haha.

Men nu tänkte jag få mig lite skönhetssömn, det kanske behövs också, så jag orkar upp ur bingen klockan 6 i morgon. Jippie och tjohoo för det minsann! Men ni får ha det finemang lavemang så skrivs vi säkert mer i morgon. Hej så länge 🙂

66190cookie-checkUpdate onsdag kväll