Update måndag kväll

Äntligen snart slut på den här svartsolkiga måndagen…

Jo, jag vet. När man sover för lite och dåligt så blir man extra känslig och i morgon blir det säkert  mycket bättre och jag blir mindre stött av motgångar, som egentligen inte är så farliga – i normala fall. Jaja…

Jobbet gick väl bra även om jag klantade mig och blev irriterad ett flertal gånger. Efteråt var det dags för samtalsterapi och vi kom fram till något ytterst sorgligt, något som jag ska fundera lite på innan jag nämner det här. Om jag nu gör det, det beror på hur jag tolkar det en annan dag då jag har fått tillräckligt med sömn. På senaste tiden har jag allt mer velat smyga undan, göra mitt jobb ifred och undvika de andra. De är trevliga men på något sätt känns det så jäkla tungt, som om jag satt fast på just det stället. Jag tror det börjar bli dags att röra på mig igen, These boots were made for…stumbling, liksom.

Sedan åkte jag hem för att diska, dammsuga och sova lite innan min inneboende kom hem igen. Sedan blev det lite prat framför teven samtidigt som vi spelade spel på Facebook och gick till macken en sväng. Så det var mycket action här idag. Eller inte.

Men nu är jag trött och med en mindre huvudvärk så jag tror att det är dags att skutta ner i sänghalmen. Ni får hare så skrivs vi mer i morgon, förhoppningsvis under bättre förhållanden. Jag ska jobba kväll så vi får väl se hur det går.

Naughty night och hej så länge.

66030cookie-checkUpdate måndag kväll