Update söndag kväll

Ursäkta, men det har inte blivit så mycket skrivet de senaste dagarna. Mina cirklar har blivit rubbade.

Eller snarare, mina rutiner har blivit lite annorlunda och det är väl tack vare min nye inneboende. Egentligen vet jag inte varför för vi lever ganska mycket åtskiljda så vi stör knappast varandra, men det är väl lite såhär i början. Innan man lär känna varandra och våra vanor och ovanor.

Egentligen har väl inte så mycket hänt här och helgen har varit lugn. Lite regn och åska, några grannbesök och en utflykt till köpcentrumet är väl inte så värst häpnadsväckande och tidningarna verkar fortfarande ha semester eftersom det inte finns något kul att skriva om. Bara gamla nyheter i repris och konflikter i Tripoli. Nä, inget kul direkt, då väljer jag hellre att inte skriva alls.

Men nu är det strax dags att nanna. Jycken har varit ute, magen är lagom fylld och nu återstår bara lite tv och sedan bingen. Förhoppningsvis blir det mer skriva i nästa vecka! Ska se om jag fixar dagens bild också nu när kameraväskan gått sönder… :/

Naughty night och händerna på täcket så ses vi i morgon 🙂

65960cookie-checkUpdate söndag kväll