Update onsdag kväll

Det bidde ingen tupplur på eftermiddagen som jag hade planerat. Efter att ha blivit väckt en hel timme för tidigt var det såklart jobbet som gällde och idag var det lite andra arbetsuppgifter som väntade. Som jag inte visste på morgonen.

Istället för att ha en helt vanlig dag blev det att skjutsa ut med stolar och bord till 100 pers. Efter att vi var klara så fick vi rengöra soptunnor och skyffla sopor i form av ägg, kaffesump och skaldjur sedan i fredags. Ni kan ju tro att det luktade kärlek. Inte att jag klagar, tvärtom var det kul med lite skiftande arbetsuppgifter, men man undrar ju hur människor tänker när de bara dumpar soporna utan att sätta det i plastpåsar först. Håhå jaja…

Efter jobbet var det dags att först luncha och sedan åka hem och hämta mer skräp som skulle till återvinningscentralen. Det gick ju snabbt och fint med hjälp av brorsan min, tack så mycket P, som hjälpte mig att bära ut grejerna och sortera dem i rätt container.

Sedan åkte jag hem och hann blunda i en halvtimme ungefär och sedan kom min innerboende och skrev på kontraktet. Vi drack lite kaffe och pratade en hel del och det här ska nog gå bra. Tror jag hehe.

Sedan dess har jag röjt undan de sista grejerna ur sovrummet och det sista jag gör idag är att gå ut med soporna. Jag har även rensat både kyl och frys så de ska ut eller så lär det stinka tjohej i morgon.

Slutligen blir det väl lite mat, en dusch och sedan bingen för jag är redigt trött ikväll. Det ska bli grymt skönt att få dra lite timmerstockar och ja, jag ska kontrollera att väckarklockan är korrekt inställd! haha

Naughty night alles, skrivs mer i morgon. Tjo på er 🙂

65790cookie-checkUpdate onsdag kväll