Update tisdag kväll

En lång tisdag lider mot sitt slut och det känns helt okej.

Först var det såklart att ta foto hos polisen och sedan bar det iväg till köpcentrumet Knalleland. Där kikade jag på några nya möbler och jag införskaffade även en ny grej till vardagsrummet. Exakt vad det är får ni nog se i morgon då jag har packat upp den.

Sedan bar det iväg hem och jag mejlade den tjejen som var intresserad av att bli inneboende hos mig och i morgon kommer hon hit för att skriva på hyreskontraktet och på torsdag flyttar hon in sina saker! Ni kan ju tro att det känns bra nu när nästan allt är klart. Resten av dagen har jag städat och rensat ur rummet så gott jag kunnat så nu är det bara för henne att flytta in. Hur bra som helst 🙂

Nu blir det lite mat, sedan in i duschen och det blir nog lite städa där inne också hehe. Sedan ska jag varva ner lite innan det är dags för sänghalmen.

Snipp, snapp, snut så var Anders nästan helt slut. Skrivs mer i morgon 🙂

65720cookie-checkUpdate tisdag kväll