Update måndag kväll

Det har varit en ganska bra idag får man nog säga.

Först, såklart, att det blev ett ruggigt bra väder som man kunde njuta av, sedan också för att jag dels fick sällskap av en jobbarkompis på lunchen och för att jag senare fick insikten att hela jag är en paradox hahaha. Samtalsterapeuten, jepp – bra gissat! Men det var ett bra samtal som ifrågasatte många av mina livsval och synpunkter på saker och ting. Inte så förvånande att jag drar åt flera håll samtidigt, för det visste jag redan, men det var intressant att inse att jag “jobbar stenhårt för att bli passiv”. Låter det konstigt? Jo, men jag förklarar det vid ett senare tillfälle. Kanske 😉

Annars har det varit lugnt och fint här. Jycken blev smått ekiperad och strax ska vi ta klorna också. Med andra ord, det blir lite brottningsmatch, men jag ska testa det brorsan sa, att ge en godis för varje avklarad klo. Det ska nog gå bra. Sedan funderar jag också på min eventuella inneboende – jag har inte hört av henne på några dagar nu – kanske man skulle mejla och undra om hon fortfarande är intresserad eller blir man för “på” då? Jag har ju andra som är intresserade och verkar ha bråttom. Jaja…

Men nu blir det lite krubb, sedan dusch och kanske lite tv innan bingen. Tack för idag gott folk, ta hand om er så skrivs vi mer i morgon. Om ni vill, vågar och kan 🙂

65640cookie-checkUpdate måndag kväll