Update söndag kväll

Jahapp, så var den lugna söndagskvällen snart slut och i morgon bär det iväg till jobbet igen. Men så är det 🙂

Sitter och småskrattar åt en artikel om kungaparet som blev hänvisade till en pizzeria när de var ute och reste i Tyskland hehe. Det får mig att fundera, syns det liksom inte att kungligheterna är ute på vägarna? Rimligtvis borde de väl resa i en limousin, bära kronorna på huvudena och få rosenblad strödda omkring sig…eller så har jag sett för mycket på En prins i New York. Men det är svårt att föreställa sig knugen och Silvia i sunkiga mjukisbrallor eller jeans och halvsvettiga t-shirts…

Nä, nu blir det lite mat tror jag. Jag fick visserligen smörgåstårta idag när jag firade farsan på hans 62-årsdag men det var några timmar sedan. Så det blir planerna för idag: mat, duscha, tv, sova.

Tack för idag, slut för idag, så skrivs vi mer i morgon. Tjo på er gott folk 🙂

65540cookie-checkUpdate söndag kväll