Update onsdag kväll

Mycket funderingar i min lilla skalle ikväll…

Efter tre nätters sömnproblem tänkte jag vila lite på sofflocket och efteråt kollade jag på mejlen. Då var det en tjej som var intresserad av att bli inneboende och ville komma hit ikväll o kika, ihop med sina föräldrar. Visst, det är klart de ska få kolla lite, tänkte jag, och satte igång världens snabbdisk haha. Men jag tror det gick bra, om än lite för snabbt. Känns som jag inte hann berätta om allt, men jaja, vi får väl se hur det går.

En annan inresserad ringde tidigare idag, en kille, som var smått desperat och som var beredd på att tälta. Alltså herre jisses, bor vi i något jäkla u-land eller? Via mina jobbarkompisar finns det boende på campingen men då får man betala över 4000 kr men det fick bli hans lösning, åtminstone för tillfället. Jag sparade hans nummer.

En annan kul och intressant grej som händer är att en vän till mig ska börja studera på Komvux i morgon. En tragisk historia har blivit till solsken och hon är idag en mer öppen och glad person, hon liksom strålar, och jag hoppas att det beror åtminstone lite på mig som drog med henne till jobbet och lät henne hänga med lite. Så det känns bra 🙂

Men nu blir det lite tv, kanske en öl och sedan försöka sova. Tack för idag, slut för idag. Vi skrivs mer i morgon vettja 🙂

65210cookie-checkUpdate onsdag kväll