Update tisdag kväll

Sorry, det blev en väldigt sen uppdatering idag. Dels för att jag var ganska sur att min inneboendes brorsa ringde och meddelade att hon inte kunde flytta in som det var tänkt. Tydligen låg hon på sjukhus och något om ekonomin så…det var ju skit.

I och för sig hörde en annan tjej av sig nu ikväll och vi får väl hoppas att detta går bättre.

Annars har väl inte så mycket hänt. Jag märkte att jag hade råkat publicera Del 2 av mitt lilla projekt, det var ju inte meningen så jag tog bort den igen. Ni får läsa när det är klart! Men tack för guldstjärnorna, vem det nu var som var så givmild hehe.

Men nu ska jag nog äta lite innan det blir sovadags. Har känt mig snurrig och konstig ikväll så det är nog dags.

Hare, hare kanin på er så skrivs vi mer i morgon 🙂

65060cookie-checkUpdate tisdag kväll