God morgon, eller “snorkel på!”

Måndag morgon och jag har redan varit uppe sedan 3:30. Kanske det var av regnet och enligt tidningarna har det varit rejäla skyfall i natt över västra Sverige. Både aftonbladet och expressen skriver om det och beskriver läget som kaotiskt, och det är tydligen riktigt illa i Göteborg. Här i Borås verkar det inte alls lika illa, åtminstone inte hos mig här uppe på toppen, men jag får väl se när jag ska ner till stan om några timmar.

Det blir inte jobbet direkt nu på morgonen förresten, utan jag ska vidare upp till sjukhuset. Efter 8 månaders väntan ska jag äntligen få röntga min arm som fortfarande gör ont. Jag kan inte mycket om armar, ben, ligament och senor och sådana grejer men det lär ju inte vara ett benbrott iaf för det är betydligt mycket bättre nu än för ett halvår sedan. Frågan är ju om de kan se något mer på röntgen och om de kan ordinera något annat än en naprapat. Det fungerade ju men var så in i bänken dyrt att det har jag inte råd med. Eller så har jag det, jag ska ju få min inneboende. Hoppas jag iaf, för hon har inte hört av sig på väldigt länge nu…

Nåja, nog tjatat. Nu blir det lite kaffe med tillhörande frukost och sedan ut med jycken innan det är dags att ta på sig dykardräkten.

Ha en bra dag allihopa så skrivs vi mer under dagen, och glöm inte: simma lugnt 🙂

Foto: Per Wissing.
64780cookie-checkGod morgon, eller “snorkel på!”