Update fredag kväll

Eller kanske jag skulle säga god morgon för jag vaknade nyss. Första veckan efter semestern sägs ju vara tuff och jo, jag har faktiskt sovit väldigt mycket denna vecka, trots sömnproblemen. Jaja, så kan det vara.

Egentligen hade jag tänkt publicera ett inlägg tidigare ikväll men det blev ju inte av. Men jag hade hittat en smått märklig artikel som handlade om Internationella Orgasmnatten som äger rum i juli. Det stod idag att det gör inget att vi missade den, om vi nu gjorde det, för på lördag natt får vi en ny chans. Eller, egentligen handlar det om att ha sex i månskenet under sommaren.

Men hela grejen med sådana artiklar och speciella dagar tycker jag inte är så vidare kul egentligen, snarare löjligt. Jag menar, jag som nu är singelkille, är det meningen att jag ska ut och ragga upp något för att ha nytta av en sådan dag som Orgasmnatten? När kommer andra dagar som “Kolla om du har könssjukdomsdagen” eller “Testa att vara gaydagen”. Kanske det var detta som den vrålande onanisten tog tillvara på, men att han inte var säker på vilken dag det var? Stackaren fick en anmälan på sig och sa antagligen “Tack så jävla mycket. Här försöker man ge ett handtag och en (in)sats…”

Nåja, slutfunderat över det där. Nu ska jag nog dra några öl och försöka nanna vidare. I morgon funderar jag på att grilla lite på balkongen. Grillspett och Chorizo får det bli. Lite tråkigt att göra det själv men de flesta verkar vara upptagna men så kan det bli. Mer åt mig hehe.

Nä, tack för idag vi skrivs säkert mer i morgon. Tjo på er 😉

64700cookie-checkUpdate fredag kväll